Een lang gerijpte Schotse single malt of een oude blend uit de jaren ’60 of ’70 voegt een verrassende diepte van smaak toe aan je favoriete desserts. Ook Japanse whisky’s zijn uitermate geschikt om te combineren met de zoetheid en de romigheid van diverse zoetigheden. Van rijke puddingen over boozy cakes, taartjes en muffins tot affogato en roomijs, met deze degustatie presenteren we onze favoriete manieren om whisky en desserts naast elkaar te proeven. Geniet van de luxe en verfijning die deze traktaties te bieden hebben.

Wat kost het? Vraag een offerte aan! De prijs hangt sterk af van de gekozen whisky’s, de desserts en de grootte van de groep. De prijs varieert ruwweg tussen €40 voor een exclusieve degustatie van selecte malt whisky tot €300 per persoon, voor een prestigieuze degustatie met unieke whisky’s die tot 40 jaar op vat hebben gerijpt,

Wat krijg je? minimum 6 premium whisky’s met een selectie van 6 door jouw gekozen zoetigheden + opzet (glazen, onderleggers, toonmateriaal, sfeerelementen) en begeleiding van een degustatie met informatie over de whisky’s en het bijhorende dessert

Wat doe jij? een datum kiezen*, een gezelschap van minimum 6 personen samenbrengen, een locatie** prikken, Mirèio contacteren en samen praten over en uitlijken naar een proeverij op maat van jouw verwachtingen

*datum : woensdag 15h00 – 17h30 – 20h00 / vrijdag 15h00 – 17h30 – 20h00 / zaterdag 15h00 – 17h30 – 20h00 / zondag 15h00 – 17h30

**locatie : mijn basis is Izegem, West-Vlaanderen, België

Scroll naar boven